face O twit youtube
21.09.2014.
U Zatonu održana Ljetna škola Mladih HNS-a

Tradicionalna 10. po redu ljetna škola mladih HNS-a, kojoj je prvenstveni cilj okupljanje i obrazovanje mladih članova stranke o liberalnim politikama i vještinama te njihovo pripremanje za aktivno sudjelovanje u...

Dalje...
05.04.2014.
Ivan Gulam izabran za Predsjednika Mladih HNS-a
Ivan Gulam izabran za Predsjednika Mladih HNS-a

Zagreb, 5. travnja 2014. - U Zagrebu je održana redovna izborna skupština Mladih HNS-a na kojoj je izabrano novo vodstvo. Novi predsjednik je 27-ogodišnji Ivan Gulam iz Pirovca, inače načelnik...

Dalje...
20.11.2013.
Mladi HNS-a sudjelovali na Masterclassu VVD-a
Mladi HNS-a sudjelovali na Masterclassu VVD-a

Den Haag, 20. studenoga 2013. - U organizaciji nizozemskog VVD-a Mladi HNS-a u sastavu Ivan Nekić, potpredsjednik za međunarodne odnose i Mario Tevšić, potpredsjednik za suradnju s udrugama i političkim...

Dalje...
17.11.2013.
LYMEC-ov kongres "European Identity" u Bukureštu
LYMEC-ov kongres "European Identity" u Bukureštu

Bukurešt, 14.-17. studenog 2013. - Ovogodišnji LYMEC-ov kongres pod nazivom "European Identity" održan je u Rumunjskoj, a Mlade HNS-a su predstavljali potpredsjednici Mladih HNS-a Iva Žutić i Ivan Nekić.

Dalje...

Jelena Podnar na čelu Mladih HNS-a Osječko-baranjske županije

OsZup2014Osijek, 11. ožujka 2014. - U Osijeku je održana izborna skupština Mladih HNS-a Osječko-baranjske županije. Za predsjednicu je izabrana Jelena Podnar, zamjenica načelnika općine Petlovac, za potpredsjednike Vinko Sičaja i Luka Kolembus, za tajnika Josip Kust, dok su kao članovi Predsjedništva izabrani Teodora Todorčić Vekić, Bojan Podobnik te Frano Čičak.

Dosadašnji predsjednik Mladih Osječko-baranjske županije Bojan Tojagić zahvalio je svima na dugogodišnjoj suradnji, zajedničkim akcijama, projektima i druženjima.

Novoizabranom vodstvu ponudio je svu potrebnu pomoć napomenuvši kako se njegova suradnja s Mladima HNS-a nastavlja, ovoga puta kroz funkciju tajnika Županijske organizacije, koju trenutačno obnaša.

Mladima se obratio Županijski predsjednik Stjepan Čuraj pohvalivši dosadašnji rad organizacije.

Istaknuo je kako će novo vodstvo, kao i prošlo, imati potpunu slobodu i podršku u djelovanju i stvaranju projekata i akcija korisnih za cijelu zajednicu.

Čuraj je poručio kako je djelovanje kroz različite ustrojstvene oblike HNS-ove organizacije vrlo važno za stvaranje kvalitetnog kadra koji će jednoga dana preuzeti vodstvo.

Sjednici je prisustvovao i predsjednik Mladih HNS-a Zvonimir Klobučar te se osvrnuo na rad Mladih HNS-a na nacionalnoj razini.

Novije članove upoznao je s glavnim stavovima i projektima koji su prošle godine predstavljeni u svim dijelovima Hrvatske.

Klobučar je također novome vodstvu ponudio svu potrebnu pomoć.

Novoizabrana predsjednica zahvalila je okupljenima na ukazanom povjerenju.

"Glavni zadaci koje si postavljam kao predsjednici Mladih HNS-a Osječko-baranjske županije su osnivanje interesnih odbora Mladih HNS-a u svim podružnicama Županije te motiviranje mladih članova i simpatizera na širenje liberalne ideje. Smatram da mi mladi trebamo biti pokretači u svojim sredinama, trudeći se koristiti iskustva dugogodišnjih članova i na taj način stvarati svoje vizije i razvojne putove. Angažman u interesnim odborima stranke može  pomoći u shvaćanju vlastitog značaja, ali i  utvrđivanja ozbiljne uloge u društvu. Na tom razvojnom putu motiviranja mladih članova i simpatizera očekujem aktivnu suradnju i pomoć od Županijske organizacija HNS-a te naglašavam kako me veseli i dodatno motivira to što su čelni ljudi HNS-a Osječko-baranjske županije upravo mlade osobe", istaknula je Jelena Podnar.

© Copyright 2012, Sva prava pridržana, HNS

By Autson Web Design